De hockeysters van HC Voorne 2 zijn onlangs in het HC Rotterdam kampioen geworden tegen één van de reserveteams van HC Voorne.
De hockeysters van HC Voorne 2 zijn onlangs in het HC Rotterdam kampioen geworden tegen één van de reserveteams van HC Voorne.

Hockeysters HC Voorne 2 kampioen

Algemeen 16 keer gelezen

Rotterdam- De hockeysters van HC Voorne 2 zijn in het hockeystadion van hockeyclub Rotterdam door een 0-4 overwinning bij één van de reserve-elftallen van HC Rotterdam kampioen geworden.

De HC 2 stond in de laatste wedstrijd op gelijke hoogte met HC Delfshaven, dat al had gewonnen. De spanning van het moeten winnen om kampioen te worden was groot. De Hellevoetse hockeysters wierpen echter alle schroom van zich af door druk te zetten op de Rotterdamse veste. Pas in het laatste kwart nam HC Voorne in het fraaie hockeystadion afstand van de groenwitten en kon het feest na de fraaie 0-4 overwinning losbarsten. De treffers kwamen van de stick van Amber Dekker en Rozemarijn Schraven, die liefste drie keer raak schoot.

Het kampioensteam kwam dit seizoen onder leiding van trainer/coach Michael van der Kaaij uit met Amber Dekker, Lisa van Dongen, Jessy van Gelder, Lotte Gottschall, Isabella Heijmen, Demi Homberg, Carlijn van Leeuwen, Lisanne Nieuwenhuizen, Amika Raghoebar, Isa Ranselaar, Senna Ras, Lieke van Roon, Julia Satoor de Rootas, Rozemarijn Schraven, Noa Streefkerk, Valerie Veldkamp, Suzanne Zevenhoven en de invalsters Iris Bravenboer en keepster Enna van den Berg.

Uit de krant

Uit de krant