"Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 16 en 86 jaar."Foto: Studio Stiep
"Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 16 en 86 jaar."Foto: Studio Stiep Foto: Studio Stiep

Daniëlle Disser debuteert met ‘Volmaakte onschuld’

Algemeen 903 keer gelezen

Schrijfster Daniëlle Disser woont op Voorne-Putten en lanceert volgens eigen zeggen haar boek ‘Volmaakte onschuld als hét zomerboek van 2022. 

“De aankondiging van het verschijnen van mijn thrillerdebuut is zeer enthousiast op de socials ontvangen, en heeft een stroom aan pre-orders opgeleverd. De eerste reactie is inmiddels ontvangen: ‘In één adem uitgelezen. Woh wat een boek! Ik vond het heel intrigerend en zelfs een beetje beklemmend omdat ik me heel goed kon inleven in Julia. Spannend tot het einde, ik kijk nu al uit naar het vervolg!’.

Een spannende thriller waarin bedreigingen en burn-out door elkaar lopen. Disser kreeg het idee tijdens een vakantie op Ibiza. ‘”Het was er gewoon ineens, van begin tot einde, inclusief de visualisatie van het omslag en de titel ‘Volmaakte onschuld’. Wat ik niet doorhad is dat ik onbewust elementen van mezelf aan het karakter van hoofdpersonage Julia toevoegde - het positieve, het perfectionisme, maar ook het naïeve. Net als zij durfde ik niet te erkennen dat het niet goed met me ging, dat zag ik als falen. Het gevolg was een burn-out. De signalen van een burn-out in het boek kloppen volledig, maar zijn ook misleidend. Ik wil alle lezers op het verkeerde been zetten wie de dader is en waarom. Bij de proeflezers is dat goed gelukt. Ze vonden het ‘zeer herkenbaar’, een ‘briljant plot’ En ‘verrassend tot het einde’.” Op www.danielledisser.nl kunt u recensies van proeflezers en een inkijkexemplaar met de eerste 14 pagina’s zien.

Uit de krant