Afbeelding
Ingezonden mededeling

Spaar voor Domino Challengers bij PLUS Trommel

Algemeen 694 keer gelezen

U kent het vast nog wel: een lange lijn maken van zoveel mogelijk dominostenen, door de woonkamer, op tafel of waar dan ook. Opperste concentratie bij het neerzetten van de dominostenen. Voeg daar spannende bochten, trappetjes en bruggetjes aan toe. Staan ze allemaal goed? Dan kun je met een klein duwtje alle stenen in een mooie rits zien vallen.

Leon de la Croix van PLUS Trommel is super enthousiast: “Aanstaande zondag start onze nieuwste spaaractie: Domino Challengers. Bij elke 15 euro* aan boodschappen ontvangen klanten een papieren zakje met drie dominostenen. In totaal zijn er 27 verschillende dominostenen waarvan 14 stenen een illustratie hebben. Hoe meer dominostenen je spaart, hoe spannender het wordt!”

Supertof startpakket én Limited Editions
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei ontvangen klanten een GRATIS startpakket met 20 dominostenen en een handige dominokam bij besteding vanaf € 25,- Domino Challengers is uit te breiden met 5 speciale Limited Editions bij geselecteerde actieproducten. Want een Limited Editions zoals een trap, een molen of een twister maakt het domino bouwwerk nóg spannender.

Samenwerking met RTL-programma Domino Challenge
PLUS werkt voor deze spaaractie exclusief samen met het RTL programma Domino Challenge dat vanaf zaterdag 28 mei om 20.00 uur bij RTL4 te zien is. In zes afleveringen - gepresenteerd door Ruben Nicolai – gaan acht teams met elkaar de strijd aan om de meest spectaculaire bouwwerken te maken. De teams worden beoordeeld op creativiteit, technisch inzicht en doorzettingsvermogen. De samenwerking tussen PLUS en RTL komt tot uiting in tv-spots, billboards en promo’s van het programma.

Steel de show met Domino
Op plus.nl/dominoshow word je elke week geïnspireerd met een nieuwe online video waarin enkele teams uit het tv-programma Domino Challenge handige tips en tricks delen voor het maken van een steengoede dominobaan thuis.

Kijkers die hun eigen dominobouwwerken insturen via een video maken elke week kans op een Nintendo Switch met Mario Party Superstars.

Uit de krant