Afbeelding
Foto: PR

Uitslag autopuzzelrit Kinderboerderij “De Kerkestee”

Algemeen 389 keer gelezen

Vanaf afgelopen maart kon u de autopuzzelrit van Kinderboerderij de Kerkestee weer rijden. De route nam u mee naar plekjes en weggetjes waar u het bestaan misschien niet eens van wist.

Speciaal voor deze route was er voor de eerste 40 deelnemers een cadeautje bij. Ze kregen een consumptiebon die ze bij het startpunt konden inleveren. Een hapje en drankje voor onderweg. Vriendinnen Megan v. Luijk en Anne de Bree hadden ook de puzzelrit aangevraagd. Megan had vorig jaar ook al mee gereden en was ook dit jaar weer laaiend enthousiast. De vriendinnen hebben de route gereden op 17 april, een gezellig middagje uit! 

In de route waren diverse startpunten gemaakt. Zodat mensen die buiten Hellevoetsluis wonen in hun eigen woonplaats of nabij gelegen dorp kunnen starten. Anne en Megan startte op de parkeerplaats van de kinderboerderij. De route was dit jaar iets langer geworden dan vorig jaar. Hoogte punten onderweg waren bijvoorbeeld, een oud hollands snoepwinkeltje, de oude stadspoort, een kasteel ruine of het weidse polder zicht. Onderweg moesten er vragen beantwoord worden, die letters gaven voor de oplossing. 

Onder alle juiste inzendingen is 1 winnaar gekozen. De prijs is grotendeels gesponsord door de onderweg tegengekomen winkel of bedrijven. Wij wensen de vriendinnen heel veel plezier toe met hun prijs.

Uit de krant