Afbeelding
Foto: René Bakker

Hemelvaartsdag: vertrouwde geluid van ronkende motoren in Oudenhoorn!

Algemeen 783 keer gelezen

Oudenhoorn - Op Hemelvaartsdag klinken er vanaf de Nobel Arena weer de kenmerkende geluiden van een tractor pulling wedstrijd. In zes klassen zullen zo’n zeventig deelnemers het tegen elkaar opnemen.

Justin de Prins, bestuurslid: “de Nobel Arena staat gelijk aan tractor pulling, we zijn dan ook erg blij het evenement dit jaar weer te kunnen organiseren”. Samen met een enthousiaste groep bestuursleden en vrijwilligers is er de afgelopen weken hard gewerkt om het terrein gereed te maken. Justin: “het vergt nogal wat voorbereidingen om de bodem van de baan gereed te maken om de wedstrijd te organiseren. Daarnaast verwachten we tussen de drie- en vierduizend bezoekers. Kortom, we moeten zorgen voor tribunes, genoeg kassa’s, drankverkooppunten, voldoende ruimte, parkeergelegenheid en alles moet veilig verlopen.”

De stichting achter Tractor Pulling Oudenhoorn kent al een lange geschiedenis. Voor het bestuur in de huidige samenstelling is het de eerste editie. Bart Tramper: “gelukkig zitten er een aantal ervaren oud-bestuursleden bij en samen met de nieuwe leden zijn we vol energie begonnen. En met een goed verlopen voorbereiding hebben we er vertrouwen in dat we klaar zijn om er donderdag een mooie dag van te maken!”

Kaarten zijn aan de kassa op het evenemententerrein aan de Ruigendijk in Oudenhoorn. Maar ook via de website www.stpo.nl naast een iets lager tarief voorkomt dat ook wachten in de rij bij de kassa.

Voor actuele nieuwsberichten en informatie kijk ook op de Facebookpagina: @tractorpullingoudenhoorn

Uit de krant