"Om het feest compleet te maken is er een grote winactie voor onze klanten."
"Om het feest compleet te maken is er een grote winactie voor onze klanten."
Ingezonden mededeling

Intratuin viert 50e verjaardag!

Algemeen 285 keer gelezen

Ter ere van het 50-jarig bestaan van familiebedrijf Droogh viert Intratuin Rhoon feest! Een goed feestje vier je niet alleen en daarom werd er een bomvolle jubileumkrant gemaakt, speciaal voor onze klanten.

In dit ‘Feestblad’ vind je naast heel veel scherpe aanbiedingen onder andere ook het verhaal van Aad & Carolien Droogh. We blikken even terug in de tijd toen Aad nog planten en bomen verkocht vanuit zijn schuur aan huis.

We hebben diverse acties samengesteld zodat er voor ieder wat te kiezen is. Mooie groepskortingen zoals bijvoorbeeld alle siergrassen, alle olijfbomen, alle klimplanten of alle parasols nu met 25% korting! Dat is nog eens voordelig shoppen. Daarnaast geven we ook hoge kortingen op tuinmeubelen, binnen- en buitenpotten, zijdebloemen en -planten en op onze smakelijke deals uit de Proeftuin. Kortom reden genoeg om onze winkel te komen bezoeken.

Jubileum winactie
Om het feest compleet te maken is er een grote winactie voor onze klanten. Koop jij voor 20 euro artikelen in de winkel, in de periode van 9 t/m 22 mei, dan ontvang je een deelnamecoupon bij de kassa. De deelnamecoupon vul je in en lever je in achter de kassa’s in de speciale Jubileum winactie ton. We hebben tot wel € 24.000,- aan prijzengeld te verdelen. Grote kans dus om te winnen, kom snel langs bij Intratuin Rhoon en vul jouw coupon in. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.
Heb je zin om met ons mee te feesten, dan ben je welkom bij Intratuin Rhoon.

Uit de krant