Martin Felling

HC Voorne met zevenklapper langs Krimpen

Algemeen 365 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben opponent Krimpen met een 7-0 (3-0) nederlaag nog meer in de degradatieproblemen gebracht. Concurrent Dopie ligt na de 3-2 overwinning tegen Tempo eveneens nog in de race voor de tweede promotirplaats.

‘’We zijn heel goed en scherp begonnen en dat mondde uit in drie doelpunten’’, wees coach Stan Levels op het flitsende begin van zijn team. ‘’In het tweede kwart gingen we teveel mee in het lage tempo van Krimpen, maar in de tweede helft pakten we het met ons eigen spelletje weer op en gingen weer helemaal los.’’ Jimmy Keemink hielp de HC in het eerste kwart met twee benutte strafcorners aan een 2-0 voorsprong waarna Tim Schlink, die na een langdurige schouderblessure zijn rentree vierde, zijn team met een prima veldgoal naar een 3-0 ruststand schoot. Robert Felling en Kevin van Rossen voerden de stand in het derde kwart op naar 5-0. Kevin van Rossen (sc) en Camiel Groot met een veldgoal gaven aan dat het klassenverschil met de Krimpenaren te groot was: 7-0. ‘’We hebben ons na het gelijkspel tegen Tempo tegen Krimpen weer goed herpakt. We gaan ons nu focussen op de uitwedstrijd tegen concurrent Prinsenbeek, dat dure punten verspeelde aan Feyenoord.

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Maarten Troost, Joep van Nieuwenhuijze, Guido Osinga; Tim Schlink, Luuk Rosenquist, Robert Felling; Lucas Waardenberg, Jimmy Keemink, Camiel Groot. Olivier Schraven, Kevin van Rossen, Bas van Walsum, Sebastiaan Baanen en Mika Philipse kwamen ook in actie.