Perpetuum Mobile is een waar theaterspektakel!
Perpetuum Mobile is een waar theaterspektakel!

Perpetuum Mobile, hét theaterspektakel van 2022!

Algemeen 75 keer gelezen

Brielle - Perpetuum Mobile is een waar openlucht theaterspektakel wat gehouden gaat worden op 21 en 22 mei 2022. Heeft u al een kaartje voor hét theater event van 2022?     

Na bijna twee jaar van voorbereiding is het aftellen echt begonnen. Meer dan 200 mensen hebben alles op alles gezet om voor u een prachtige voorstelling in elkaar te zetten. Niet op 1, niet op 2, maar op 3 locaties! U start bij Bastion VII voor het eerste deel van het verhaal. Vervolgens wandelt u door Brielle onder leiding van de gidsengroep naar de Catharijnekerk. Daar wordt u getrakteerd op deel 2 van het verhaal. En vanuit daar wandelt u door de Langepoort naar het Ravelijn. En tijdens deze wandeling loopt u zo het derde deel van het verhaal binnen. Rode draad van het verhaal is vrijheid. Vrijheid van toen en de vrijheid van nu. 

Wist u dat deze voorstelling een harmonie is van toneelspelers, dansers, muzikanten en nog veel meer? Niets is de Culturele Stichting Voorne te gek…werkelijk een oprechte weerspiegeling van de samenwerkende kracht in Brielle. Zowel voor als achter de schermen. 

Laat u verbazen, genieten en meenemen in dit spektakel voor slechts €10,- per persoon. Er zijn in totaal 7 momenten dat de voorstelling start, kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.culturelestichtingvoorne.nl

Uit de krant