Afbeelding

Politiek café Partij Voorne aan Zee in Brielle!

Algemeen 362 keer gelezen

Brielle - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van fusiegemeente Voorne aan Zee op 23 november, organiseert Partij Voorne aan Zee op zaterdagmiddag 14 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur een Politiek Café in Brielle. Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom in de Vergulde Colff, Wellerondom 10 in Brielle.

De verkiezingen lijken nog ver weg, maar het is zo november en op 1 januari 2023 is de nieuwe, veel grotere, gemeente een feit. Wat zijn de uitdagingen van deze nieuwe, grote gemeente? Waar kies je voor? Wat vind jij belangrijk? Welke mensen vertegenwoordigen het beste jouw belangen? Oriënteer je en maak kennis met raadsleden uit Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis.

Deze keer staan de volgende onderwerpen op de agenda:

- Wonen, wat is er mogelijk?

- Toerisme, lust of last?

- Verkeer, door en langs onze kernen

- Alles wat jij belangrijk vindt.

Partij Voorne aan Zee hoort graag wat je zoal bezighoudt en gaat hierover graag in gesprek. Natuurlijk staan zij open voor al je vragen en opmerkingen. Partij Voorne aan Zee is er immers voor alle inwoners en zij horen heel graag wat men belangrijk vindt.

Ben je aanstaande zaterdag verhinderd, maar heb je wel interesse om hun Politieke Café’s te bezoeken? Houd dan de media in de gaten en neem regelmatig een kijkje op de website www.partijvoorneaanzee.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant