Afbeelding
Natuurmonumenten-Rob-Poelenjee

Voorjaarswandeling Quackjeswater en De Pan

Algemeen 418 keer gelezen

Rockanje - Beleef het voorjaar in Voornes Duin! Op zondag 15 mei neemt een gids van Natuurmonumenten je mee door het gevarieerde Quackjeswater en De Pan. Je ziet en hoort het voorjaar in volle glorie.

Vanaf het uitkijkpunt Quackjeswater zie je de kolonie lepelaars die druk in de weer zijn met de voorbereiding op hun kroost. Maar het voorjaar is ook zichtbaar in de plantenrijkdom. Langs de wandelpaden bloeien bijvoorbeeld hondstong en koninginnekruid. Al deze planten trekken in deze tijd vlinders aan. Kortom je komt ogen te kort tijdens deze excursie.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/voorne/agenda. De excursie start om 09.00 uur bij de parkeerplaats ingang Quackjeswater, ter hoogte van Duindijk 7 in Rockanje en duurt tot 12.00 uur. Neem je verrekijker mee, draag stevige en waterdichte wandelschoenen en neem wat te eten en drinken mee voor onderweg. Kosten bedragen € 10,00 voor niet-leden en € 7,00 voor leden van Natuurmonumenten. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen ook mee. Prijs € 5,00, leden € 3,50.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant