De handbalsters van Helius hebben het zaalseizoen tegen DES '72 mede door zes treffers van Quinty Roskam afgesloten met de tweede plaats.
De handbalsters van Helius hebben het zaalseizoen tegen DES '72 mede door zes treffers van Quinty Roskam afgesloten met de tweede plaats.

Helius sluit zaalcompetitie af op tweede plaats

Algemeen 280 keer gelezen

Papendrecht- De handbalsters van Helius hebben de laatste wedstrijd van het zaalhandbalseizoen tegen DES ’72 op het veld afgesloten met een 15-26 (6-13) overwinning. Daarmee zijn de Hellevoetsen achter kampioen Quintus geëindigd op de tweede plaats in poule 3.

‘’We hebben er in voorbereiding op de veldcompetitie een lekkere trainingsavond van gemaakt’’, verklaarde coach Frank van Leeuwen. ‘’Het bleef lang 0-0, maar toen het eerste doelpunt was gevallen, begon het te lopen. Er werd sneller gespeeld, goede break-outs gelopen en we hebben het tempo hooggehouden. Halverwege de eerste helft hadden we een gat geslagen van vijf/zes punten. Dan weet je dat dit team als het loopt lekker kan ballen. Een compliment naar de meiden toe dat zij ook geconcentreerd zijn gebleven.’’ Bij Helius ontbrak de vakantievierende Lotte Nap. Helius start de veldcompetitie op zondag 15 mei tegen Roda ’71.

Helius: Eva van Leeuwen (31. Melissa Groeneveld); Demi de Boer (5 keer), Mila Went (5 keer), Quinty Roskam (6 keer), Finette Harinck (2 keer), Julia van der Plas (1 keer), Nienke Koppelaar (5 keer), Emma de Buck (1 keer), Chani van Noort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant