Afbeelding
Wilko Smit

Hellevoet Athletics nog steeds ongeslagen

Algemeen 262 keer gelezen

Etten-Leur- De honkballers van Hellevoet Athletics hebben met een 3-8 zege tegen Stags de derde overwinning op rij behaald. Daarmee zijn de Hellevoeters samen met Zeeuwse Honk koploper in de vijfde klasse B.

‘’Het was een leuke en enerverende wedstrijd. Kevin (Koster, DR) stond goed te gooien en het veldwerk van de Athletics was prima verzorgd waardoor de tegenstander er moeilijk doorheen kon komen’’, stemde Wilko Smit zich tevreden met het spel en het resultaat. De HA, onder leiding van coach Shannon Fraaij, sloeg in de eerste inning al toe met de opener van Jelle Beek. Zo sloeg Jeroen Smit met een tweehonkslag Jelle Beek binnen. Wouter Ringelberg bracht met een inside-homerun en één man mee de stand op 1-4. Nadat René Koelink in de derde slagbeurt met een tweehonkslag Robbie Scheek over de thuisplaat had geslagen, kwam Stags in de vierde en vijfde inning ondanks het goede werperswerk van Kevin Koster terug tot 3-5. Doch in de zesde inning werd de marge en latere eindstand door onder meer een tweehonkslag van Montiano Blom opgevoerd naar 3-8. Pitcher Kevin Koster hield de poort vervolgens, mede door vijf vangballen van achtervelder Toine Heemskerk, hermetisch afgesloten.

Boxscore           : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Hellevoet Athlet. : 2, 2, 1, 0, 0, 3, 0 = 8.
Stags                  : 1, 0, 0, 1, 1, 0, 0 = 3.
Werpcijfers HA: Kevin Koster nul keer vierwijd.
Slaggemiddelde: Jelle Eijsbach 1 uit 1 (1.000), Kevin Koster en Rob Scheek 2 uit 3 (0.667).
Homerun (inside): Wouter Ringelberg (2e inning plus één man).
Line-up HA: Kevin Koster (1), Jeroen Smit (2), Jelle Eijsbach (3), René Koelink (4), Jelle Beek (5), Robbie Scheek (6), Toine Heemskerk (7), Wouter Ringelberg (8), Montiano Blom (9), Kai Peeters (DH).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant