Wil van Balen

Kansrijk OHVV in slotfase langs FIOS

Algemeen 267 keer gelezen

Achthuizen- OHVV behaalde afgelopen zaterdag de vierde overwinning op rij. FIOS werd in Achthuizen met 1-2 (0-0) aan de zegenkar gebonden. De Oudenhoornaars bezetten op vijf punten van DVV ’09 de tweede plaats,

‘’We hebben na een goede wedstrijd verdiend gewonnen’’, ziet trainer Mark van Os weer volop perspectief in zijn manschappen. ‘’Het is alleen jammer dat wij het goede spel niet hebben beloond met meer doelpunten.’’ OHVV, dat in de eerste helft zes kansen als sneeuw voor de zon zag verdwijnen, kwam halverwege de tweede helft op een 1-0 achterstand. ‘’Het was het eerste en enige schot op doel’’, baalde Mark van Os. ‘’We scoorden gelukkig een paar minuten later door David Keijzerwaard de gelijkmaker. Nadat we tien minuten voor tijd door David op 1-2 waren gekomen, moest FIOS komen en hadden we de wedstrijd met de messcherpe counters in het slot moeten werpen. Maar ik ben blij met het goede spel, de drie punten en dat we weer voldoende kansen creëren. We hebben nu weer een team dat bereid is voor elkaar te werken en te strijden in voorbereiding op de nacompetitie.’’ Bij OHVV ontbraken Ramon de la Haye (geblesseerd) en de vakantie vierende Dion van Gilst, Ferdi de Ronde, Joshua Stout en Timo Blommers. Trainer Jan Hagens van FIOS kreeg van scheidsrechter Frikken de rode kaart. OHVV speelt zaterdag om 14.30 uur op het sportpark Eeweg de topper tegen WFB.

OHVV: Wouter Bloothoofd; Shi-Fa Steehouder, Dylan van de Loosdrecht, Michael van Maurik, Chris Peters; Jim Baks; Thomas van Dort, David Keijzerwaard, Gavin van Dort; Ömer Ayildiz (72. Jonathan Francesca), Niels Bekker (86. Wesley Pal).