Afbeelding
Pixabay

E-Learning training voor onze verkeersregelaars

Algemeen 341 keer gelezen

Hellevoetsluis - Van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2022 is de Avondwandelvierdaagse in Hellevoetsluis. Vier avonden gezellig wandelen met een leuke route van 5 of 10 km per avond.

Om de veiligheid te waarborgen hebben ze hun verkeersvrijwilligers hard nodig! Graag houden zij je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de planning van de verkeersregelaars en hopen zij uiteraard op jouw hulp in deze week.

Vooraf is elke verkeersregelaar verplicht om een online E-Learning training te volgen en hiervoor de toets te halen. Ze hebben een verzilvercode voor je, dus je kunt al starten! Dit kan via we website: https://verkeersregelaarsexamen.nl/. Bij het onderdeel “Evenementenverkeersregelaars” kun je jezelf registreren of direct inloggen als je al eens geregistreerd heb.

Met de code: DEELNAvonHellHAKZWRBROG krijg je toegang tot bepaalde delen van deze website en kan je de E-Learning voor evenementen verkeersregelaars gaan maken. Deze bestaat uit verschillende modules en duurt ongeveer een uurtje.

Haal je de toets niet in één keer? Geen zorgen, je mag de module die je niet heb gehaald heb zo vaak mogelijk overdoen. ??

In de week van 9 mei sturen wij een digitaal rooster rond met de diensten die ingevuld moeten worden als verkeersregelaar. Je kunt zelf de dienst kiezen op de dag(en) wat voor jou mogelijk is. Staat deze week al in jouw agenda?

Tip: Volg ons op de socials!
Met vrolijke wandelgroet,

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant