Afbeelding
Wil van Balen

Doek valt na 25 jaar voor rommelmarkt Rozenhoek

Algemeen 905 keer gelezen

Na vele jaren is besloten de jaarlijkse rommelmarkt in augustus te stoppen. De noodkreet met een oproep voor vrijwilligers heeft helaas niet voldoende reacties opgeleverd. 

Er waren wel reacties van vrijwilligers die wilden helpen met kramen inrichten en de dag zelf om de spullen te verkopen. Maar helaas hebben te weinig vrijwilligers zich aangemeld om te helpen bij de organisatie en de voorbereidingen die in april/mei al beginnen. De organisatie kost namelijk best veel tijd.  De boekenschuur blijft op woensdag en vrijdagmiddag wel open. Voorlopig gaat de verkoop van de vitrinekast door zolang er spullen zijn om te verkopen. De opbrengst van de boekenschuur en verkoop vitrinekast is voor de bewoners. Het geld wat in kas zit, zal besteed worden aan de bewoners voor gezellige activiteiten of een gezellige dag met lekker eten en drinken.

Vrijwilligers, vrienden, bekenden en alle sponsors die zich voor de rommelmarkt hebben gezet worden hartelijk bedankt voor hun inzet, de gezellige dagen en de mooie momenten samen.

Uit de krant