Afbeelding
Foto: PR

40 houten borden met eilandinspiratie

Algemeen 122 keer gelezen

Op verschillende plekken op Goeree-Overflakkee staan sinds deze week houten borden met eilandinspiratie. Op de borden vind je 9 verschillende gratis miniboekjes met uiteenlopende onderwerpen en thema’s. Hiermee wil Eilandmarketing Goeree-Overflakkee inwoners en bezoekers inspireren, informeren en uitnodigen het hele eiland te ontdekken. En in het seizoen spreiding te stimuleren. 

In de boekjes in pocket formaat staan korte tips die de lezer vooral moeten inspireren eens verder te kijken. Thema’s die aan bod komen zijn fietsen, cultuur, natuur, shoppen, uiteten gaan, watersport en strandactiviteiten. Daarnaast heeft ook een aantal specifieke attracties en arrangementen in deze eerste editie een plekje gekregen. Zo komen A seal in Stellendam, het Streekmuseum in Sommelsdijk en de Landrover Experience terug op het bord.   

De boekjes worden twee á drie keer per jaar vervangen met actuele of meer seizoensgerelateerde onderwerpen. Je vindt de borden bij diverse accommodaties, winkels en horeca op het eiland. De miniboekjes zijn ook te vinden bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp.

Uit de krant