Afbeelding

Naar een goede vergaderlocatie Rotterdam hoef je vanaf nu niet verder meer naar te zoeken

Algemeen 606 keer gelezen

Wellicht staat er een belangrijke kwartaalmeeting op de planning, je hebt een belangrijk gesprek met een mogelijke leverancier of investeerder of de aftrap van het nieuwe jaar doe je maar al te graag in stijl op een externe locatie. Wat de reden is dat je op dit moment op zoek bent naar een vergaderlocatie Rotterdam, kan per situatie dus onwijs verschillen. 

Gelukkig hoef je naar een goede vergaderlocatie Rotterdam vanaf nu niet verder meer te zoeken. Depot Noord is dé locatie waar je voor al je vergaderingen moet zijn en is vandaag de dag een erg gewilde keuze voor zowel grote bedrijven als voor kleine bedrijven. Wat voor soort vergadering organiseer je het liefste bij Depot Noord? 

Depot Noord heeft een erg centrale ligging in de stad en is ook nog eens goed bereikbaar 
Depot Noord beschikt over maar liefst twee flexibele locaties waar je kunt vergaderen. Naast het organiseren van vergaderingen ben je hier ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld trainingen, heisessies en private diners. Depot Noord heeft een erg centrale ligging in de stad en is daardoor altijd erg goed te bereiken met de auto, met het ov, met de fiets of te voet. Het vergaderen gaat erg gemakkelijk dankzij de ontspannen sfeer en je kunt zeker zijn van een uitstekende service van het kundige personeel dat maar al te graag klaar voor jou en voor je team staat.

Vergaderen Rotterdam is bij Depot Noord sfeervol en uniek 
Vergaderen Rotterdam staat bij Depot Noord bekend als sfeervol en uniek. Wist je dat het pand vroeger diende als bakkerij? De authentieke details zijn altijd bewaard gehouden en het industriële pand is vandaag de dag van alle gemakken voorzien. Daarnaast is de sfeervolle vergader locatie zowel een enkele ochtend, een enkele middag, een enkele avond als de hele dag te huren. De vergadertijden van de locatie zijn 08:45 uur - 12:45 uur, 13:15 uur - 17:00 uur, 09:00 uur - 17:00 uur en 18:00 uur - 22:00 uur. Uiteraard vertelt het team van Depot Noord je graag meer over alle vergadermogelijkheden als je een keer contact opneemt. Naar wat voor tijd om te vergaderen gaat je voorkeur op dit moment uit?

Je maakt altijd gebruik van moderne audio- video apparatuur 
Als je start aan je vergadering, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je presentatie zo vloeiend mogelijk verloopt. Je maakt daarom bij Depot Noord altijd gebruik van moderne audio- video apparatuur. Ook profiteer je altijd van razendsnel internet. De energie van de medewerkers, de persoonlijke service en de inrichting van de locatie zorgen voor een ontspannen en inspirerende omgeving, zodat jij en je team ongetwijfeld flinke stappen kunnen zetten.

Geniet van de best mogelijke catering uit eigen keuken 
Dus je hebt je nieuwe vergaderruimte Rotterdam gevonden. De kans is dan erg groot dat je al een paar stappen vooruit aan het denken bent en dat het regelen van de catering al snel in beeld komt. Maak je je daar vooral geen zorgen over. Het team van Depot Noord kan je hier namelijk volledig in ontzorgen en biedt een erg verfijnde selectie aan gerechten aan. Door contact op te nemen met het team van Depot Noord, ontvang je hier vrijblijvend meer informatie over. Je bereikt het team per telefoon of per e-mail:

  • Depot Noord 
  • Willebrordusstraat 6 
  • 3037 TR Rotterdam 
  • 010-820 8753 
  • info@depotnoord.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant