Afbeelding

Matchmaker gezocht voor Maatjes Hellevoetsluis

Algemeen 242 keer gelezen

Maatjes Hellevoetsluis wil bewoners die niet veel bezoek ontvangen een mogelijkheid bieden regelmatig contact te hebben.

Een maatje kan wekelijks of eenmaal per twee weken samen boodschappen doen, een stukje wandelen, op bezoek voor een gesprek of andere ontmoeting. PUSH is voor Maatjes Hellevoetsluis op zoek naar een matchmaker(s). Dit betreft een vrijwillige functie. De matchmaker koppelt bewoner (vrager) met een verzoek om een maatje aan een vrijwilliger. Taken van de matchmaker zijn het ontvangen van de verzoeken van vrager en aanmeldingen van vrijwilligers. De intake van vrager en vrijwilligers. Selecteren en organiseren van een klikgesprek. Contact houden met vrager en maatje. Ook zal de matchmaker met enige regelmaat een activiteit voor vragers die nog geen maatje hebben zorgen en twee maal per jaar een ontmoetingsmoment voor maatjes verzorgen.

Uren inzet 6 tot 12 uur per week. De taken zijn goed te verdelen onder twee personen. Heeft u interesse? Neem dan contact op met PUSH p.deur@stichting-push.nl 06 4484 5075.

Uit de krant