Afbeelding

TOS neemt C-Port BV van Kloosterboer over

Algemeen 256 keer gelezen

Het jaar 2022 is goed begonnen voor TOS. Donderdag, 6 januari jl. is de overname van C-Port BV beklonken bij de notaris. TOS heeft de afgelopen 1,5 maand constructieve gesprekken gevoerd met de eigenaar van C-Port, Lineage Logistics (voormalig Kloosterboer), die tot deze deal hebben geleid. 

In 2017 nam TOS een bedrijfsonderdeel van het Scheepvaart en Transportcollege (STC-Group) over. Sindsdien is TOS actief in de bemiddeling en begeleiding van BBL- studenten in de havens & logistiek. Met de overname van C-Port B.V. zet de familie Wagenaar, eigenaar van TOS, een grote stap in het waarmaken van haar ambities: een prominente positie voor TOS in de haven en logistieke sector.

Roel Latuheru, Managing Director en partner bij TOS Port & Logistics: “Voor TOS is de overname van C-Port een belangrijke stap in de ontwikkeling van haar activiteiten in de havens & logistiek. De omvang en verscheidenheid van klanten over Zuidwest Nederland maken C-Port een partij die goed past bij onze ambities. We zien C-Port als een respectabele leverancier van personeel in de havens en logistiek in Zuidwest Nederland. Met de overname van C-Port willen we een prominente, kwalitatief goede speler worden in deze niche markt en een rol van betekenis spelen bij de transitie van de (arbeid)markt in de havens en logistiek de komende jaren, zowel in Zeeland (North Sea Port gebied) als Rotterdam (Port of Rotterdam gebied).”

 ”Door de overname bundelen we de krachten van TOS Port & Logistics en C-Port en gaan we verder onder de naam TOS Port & Logistics. We hebben er alle vertrouwen in om onze groeistrategie voor de toekomst waar te maken.  En met de expertise, processen en systemen van TOS zullen alle betrokken direct kunnen profiteren van hoge kwaliteitsstandaarden. Dit alles om opdrachtgevers en medewerkers nog beter te kunnen bedienen.”

Uit de krant