Afbeelding

Nominatie voor ‘Beste vrouwenthriller van Nederland.’

Algemeen 70 keer gelezen

Het thrillerdebuut ‘Angst voor morgen’ van Nelleke Langendoen uit Rockanje staat op de nominatielijst voor beste vrouwenthriller van Nederland.

Nelleke: ‘Ik ben dolgelukkig met deze nominatie, het is nu aan het lezerspubliek om zoveel mogelijk te stemmen op mijn boek.’ Het verhaal in ‘Angst voor morgen’ speelt zich gedeeltelijk af in Rockanje en omgeving, heel herkenbaar voor de lezers uit deze buurt. ‘Van lezers jong en oud krijg ik enthousiaste reacties, men wordt meegezogen in het verhaal en kan het boek maar lastig wegleggen voor het uit is.’
Stemmen kan nog steeds tot en met zondag 16 januari op www.vrouwenthrillers.nl

Enkele reacties van boekrecensenten; 

Angst voor morgen is een verhaal wat onder de huid van de lezer kruipt. Dit komt in de eerste plaats door de emoties en dreiging die Nelleke Langendoen voelbaar maakt tussen de zinnen door. Daarnaast neemt ze de lezer door haar beeldende beschrijvingen mee in de situaties die zich in het boek afspelen.

De proloog zet al direct de toon over hoe dit verhaal zal verlopen. Vanaf het begin worden we heen en weer geswitcht tussen het heden en verleden. Het verhaal wordt ook vanuit 2 perspectieven verteld waardoor je een beter inzicht krijgt in beide karakters. Het verhaal zit goed in elkaar en de spanning neemt toe naar het einde.... maar daar wacht je nog een kleine verrassing, eentje die ik echt niet zag aankomen. Een vlotte schrijfstijl, mooi verhaal en verrassend einde, dit is een heel sterk debuut van deze auteur! Chapeau!!! 

De speelse wijze waarop Langendoen omgaat met de wisselingen in perspectief en hoe zij diverse flashbacks in het verhaal inbouwt, is verfrissend. De spanningsopbouw tenslotte is goed gedoseerd en leidt richting een zeer verrassend plot.

‘Angst voor morgen’ ligt in de bibliotheken van Nederland, maar is binnenkort ook te luisteren als luisterboek. Angst voor morgen en Stervenskoud zijn als paperback en E-book te verkrijgen in alle (online) boekhandels, bij The Readshop Rockanje, Bruna Ouddorp of op www.godijnpublishing.nl
ISBN: 9789493233935 

Afbeelding

Uit de krant