“Ik help vrouwen die kampen met tijdelijke of langdurige haaruitval."
“Ik help vrouwen die kampen met tijdelijke of langdurige haaruitval." Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Nieuw bij LiVage Haarwerken Voorne-Putten: mesotherapie

do 13 jan 2022, 08:55 Algemeen

Naar schatting krijgt 70 procent van alle mannen in Nederland te maken met kaalheid. Sommigen kampen met onzekerheid vanwege hun haarverlies. Niet veel mensen weten dat ook ruim 1 miljoen vrouwen in Nederland te maken hebben met (tijdelijke) kaalheid. Dit maakt deze vrouwen verdrietig, wanhopig en onzeker.

Een van de grootste oorzaken van kaalheid bij vrouwen is stress. Daarnaast kunnen chemobehandelingen, medicijngebruik, weersomstandigheden, voeding, leefgewoonten en alopecia een oorzaak van haaruitval of kaalheid zijn.

Sandra Nohar is specialist in haarwerken en hoofdhuidbehandelingen op Voorne-Putten. “Ik help vrouwen die kampen met tijdelijke of langdurige haaruitval. Je krijgt altijd persoonlijk professioneel advies op maat voor een haarwerk. Op het moment dat iemand een haarwerk nodig heeft gedurende of na chemobehandelingen kunnen wij hen begeleiden tijdens dit proces. Het zijn schrijnende en verdrietige gebeurtenissen in iemands leven en dan is prettig dat ik gewoon bij de mensen thuis kan komen.”

Mesotherapie
Naast deze persoonlijke behandelingen bieden wij speciale verzorging van de hoofdhuid. Dit is de zogeheten mesotherapie. Een doeltreffende behandeling waarbij haarzakjes worden getriggerd waardoor zij uit de rustfase komen. Dit doen we middels een pen met minuscule naalden. Vaak hebben vrouwen met haaruitval teveel androgenen. In acht stappen wordt de aanmaak van haargroei gestimuleerd, de aanmaak van androgenen wordt geremd en de hoofdhuid wordt hersteld. De natuurlijke groeicyclus wordt door deze behandeling hersteld. Vanzelfsprekend is dit ook geschikt voor mannen met haarverlies. We zien goede resultaten met deze behandeling. Uiteraard is mesotherapiebehandeling ook zeer geschikt voor mannen. Daarnaast kunnen ook heren bij LiVage terecht voor haarwerken zoals een toupet of haarstuk. De kwaliteit van onze haarwerken is hoogstaand; een haarstuk is absoluut niet zichtbaar.”

Huidaandoeningen
LiVage Haarwerken helpt niet alleen mensen die last hebben van haaruitval of kaalheid. Ook iedereen die last heeft van jeuk, psoriasis, dun, fijn, futloos haar, overtollig vet haar kan voor advies en behandeling in de praktijk terecht. “Psoriasis is een zware vorm van eczeem met vaak jeuk, roodheid en branderige gevoel op de hoofdhuid. Onze kuurbehandelingen kunnen deze patienten met deze huidaandoening verlichting geven.”

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om naar de praktijkruimte aan de Rijksstraatweg te komen, kunnen er ook thuisconsulten worden ingepland. Tijdens een intakegesprek zal Sandra alle mogelijkheden voor een passende oplossing voor u bespreken. Zij vertelt u alles over de verschillen in haarwerken(synthetisch of echt haar), de kosten, behandelmethodes bij hoofdhuidproblemen en mogelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar.

LiVage Haarwerken Voorne-Putten
Rijksstraatweg 142 (pand Zorg Inn)
3223 KC Hellevoetsluis
sandra.nohar@livage.nl
06 836 29 405
https://livage-haarwerken.nl/vestigingen/livage-voorne-putten/

Uit de krant