De muur is een doorn in het oog van een teleurgestelde inwoner van Hellevoetsluis.
De muur is een doorn in het oog van een teleurgestelde inwoner van Hellevoetsluis.
Lezers schrijven

Een muur van onbegrip

Algemeen 2.052 keer gelezen

Hellevoetsluis -  Een van onze lezers stuurde de volgende mail naar de redactie. 

Wie langs de achterkant van Albert Heijn in de Struytse Hoeck komt, valt ongetwijfeld het bijzondere bouwwerk voor het magazijn op. Nadat de boel vanwege een ingrijpende verbouwing een tijdlang was afgesloten, zagen we tot onze verrassing bij opening een stevige muur. Goed idee, want daarmee werden allerlei rommelige karretjes en kratten aan het zicht onttrokken en bovendien was de veiligheid ermee gediend.

Lang dachten we dat de aannemer nog niet klaar was, want die moest de zaak nog netjes pleisteren en zo.  Trouwens, de ‘mooie’ kant zit logischerwijs aan de binnenzijde. Nee, de gemeente, de winkeliersvereniging en de grootgrutter zouden nooit toestaan dat in het keurige met veel geld verfraaide winkelcentrum een dergelijk gedrocht veel passanten blijvend zou ergeren.

Toch lijkt het die kant op te gaan, want er zit al een eeuwigheid geen schot in de zaak. Kom op verantwoordelijke instantie(s), ga hier niet mee akkoord en maak het af!

Een teleurgestelde bewoner

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking e-mails/brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met ‘naam en adres bij redactie bekend’. Plaatsing hoeft niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Uit de krant

Uit de krant