Persoonlijke aandacht staat voorop bij registerpodoloog Yvette Vuijk.
Persoonlijke aandacht staat voorop bij registerpodoloog Yvette Vuijk.
Ondernemer in Beeld

Cure & Care Hellevoetsluis is verhuisd!

Algemeen 343 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vrijdag 31 december zijn alle spullen van Cure & Care Podologie en Pedicure overgebracht naar de nieuwe praktijkruimte aan het Evertsenplein. Op 5 januari worden namelijk al de eerste patiënten ontvangen in de praktijk.

“Samen met mijn moeder Nieskje heb ik al een flink aantal jaren de pedicure -en podologiepraktijk Cure & Care in het Gezondheidscentrum aan de Hoonaartstraat gehad”, vertelt Yvette Vuijk. “Mijn moeder is binnen Cure & Care werkzaam als Medisch en oncologisch voetzorgverlener en ik als registerpodoloog. Mijn moeder zal haar werkzaamheden langzaam afbouwen met het voornemen om van haar pensioen te gaan genieten. Daarom treedt zij nu al meer naar de achtergrond en ik meer naar de voorgrond. Zij is jarenlang de beheerder van het Gezondheidscentrum aan de Hoonaartstraat geweest, dat stokje wil en kan ik niet overnemen vanwege mijn drukke agenda.” 

Evertstaete
“We betrekken het pand aan het Evertsenplein 179, waar voorheen de Verloskundigenpraktijk was gevestigd. Voor ons is dit een ideale locatie met voldoende parkeerplaatsen en goede openbaar vervoer aansluiting. Wij hebben daar voldoende behandelruimten, die rolstoel toegankelijk zijn met een mooie wachtruimte met een afzonderlijk heren, dames en invalide toilet. De praktijkruimtes zijn de afgelopen tijd opgeknapt en aangepast aan de huidige normen, door mijn vader die ontzettend handig is, en voldoet inmiddels helemaal aan onze wensen en de eisen van onze beroepsgroep.”

Yvette is als registerpodoloog gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van afwijkingen van de vorm en functie van de voet en de daaruit voortkomende klachten. U kunt bij haar terecht voor een podologisch onderzoek, steunzolen, ortheses, schoenadvies en medical taping. Tevens is Yvette gespecialiseerd in kinderpodologie.

Podologie en fysiotherapie
Vanaf 19 januari houdt Yvette , naast de spreekuren aan het Evertsenplein, iedere woensdagochtend spreekuur aan de Haring 2, bij Fysiotherapie praktijk Weeda-Van den Berg. Omdat ik me heb gespecialiseerd in kinderpodologie starten we een samenwerking met de kinderfysiotherapeut van Weeda-Van den Berg.
In de fysiopraktijk heb ik een eigen ruimte met alle meetsystemen om kinderen te helpen en kan ik zo nodig gebruik maken van alle faciliteiten van de fysiopraktijk. Zowel fysiotherapeute Stéphanie als ik kunnen zo nodig beide een beoordeling geven over de houding en de stand van de voeten van het kind. Vervolgens worden de bevindingen overlegd. Zo creëren we korte lijntjes en kom je bij de juiste persoon terecht met je klachten.”

Persoonlijke aandacht
“Persoonlijke aandacht staat voorop bij Registerpodoloog Yvette. Aangezien Yvette de enige podoloog is binnen de praktijk zal je als je een podologie afspraak maakt bij haar terecht komen.
Bel je voor Yvette dan neemt ze zelf te telefoon aan of ze belt je terug zodra dit mogelijk is. Nog makkelijker; je kunt haar tegenwoordig ook appen!” Voor vergoedingen via je verzekering en de hoogte hiervan, kijk op www.cure-care.nl

Cure & Care Podologie en Pedicure
Evertsenplein 179
0181-339931
Whatsapp 085-4820510
yvette@cure-care.nl
www.cure-care.nl (online afspraak maken)

Uit de krant