Afbeelding
Foto: Wil van Balen

PLUS Trommel brengt deze feestdagen buurt samen met het Buurtbord

Algemeen 181 keer gelezen

De decembermaand staat bij PLUS Trommel in het teken van mensen samenbrengen in onze buurt. Juist in deze tijd is het belangrijk om nog meer naar elkaar om te kijken en behulpzaam te zijn voor een ander. In de kerstcampagne van PLUS, staat dit jaar het Buurtbord centraal. Het is volgens de supermarkt hét symbool van behulpzaamheid.

Het Buurtbord brengt mensen samen die om hulp vragen of hulp aanbieden en die er voor een ander willen zijn. Het Buurtbord moedigt de onderlinge behulpzaamheid in de buurt aan en geeft vaak een interessante en verrassende inkijk in het leven van klanten. Spullen, bijles, hulp of gezelschap, alles komt voorbij. De boodschap van behulpzaamheid sluit naadloos aan bij de klantbelofte: PLUS zorgt voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar.

Goed eten
In de kerstcampagne van PLUS draait het naast goed doen ook om goed eten. Want samen geniet je nog meer van de feestdagen. “PLUS Trommel wil de mensen uit onze buurt een heerlijke kerst bezorgen, met goed eten én samen eten” vertelt Leon de la Croix “We willen daarbij zo goed mogelijk helpen want we hebben écht alles in huis om er een heel bijzondere kerst van te maken. Dit doen we bijvoorbeeld met onze feestelijke recepten die makkelijk te bereiden zijn. Ook hier komt behulpzaamheid terug. Daarnaast is PLUS sponsor van Stichting Thuisgekookt. Een waardevol initiatief waarbij een thuiskok uit de buurt met liefde een bordje extra kookt voor een buurtgenoot. Dit levert naast een warme maaltijd, ook een gezellig en sociaal contact op. Ook hier komt het Buurtbord in onze supermarkt weer goed van pas.”

 Buurtheld van het jaar
Om behulpzaamheid in de buurt nog meer onder de aandacht te brengen, gaat PLUS Trommel op zoek naar de Buurtheld van het Jaar. Een Buurtheld die behulpzaam is en écht verschil maakt in de buurt. Klanten kunnen hun buurtheld aanmelden via plus.nl/buurtheld. De Buurtheld van het Jaar wordt beloond met een thuisdiner voor zes personen. Het diner wordt volledig verzorgd door foodblogger Francesca Kookt, met wie PLUS ook dit jaar weer samenwerkt.

Kerstmagazine
Het inspiratievolle kerstmagazine van PLUS helpt heel Nederland om er een heerlijke kerst van te maken. Met meer dan 50 feestelijke recepten en een zeer uitgebreid feestassortiment zetten klanten letterlijk in een handomdraai een feestelijk ontbijt, borrel, lunch of diner op tafel. Een bladerdeegkrans met spruiten, grootmoedersrollade, een open lasagne met hertenbiefstuk of een ananas-ijstaart? PLUS Trommel heeft voor elke thuiskok een passend recept. Daarnaast zijn er bijzondere interviews te lezen met thuiskoks van Stichting Thuisgekookt. Ook in deze verhalen speelt het Buurtbord een belangrijke en centrale rol. Het 120 pagina’s tellende magazine viel zaterdag 27 november bij ruim 1,7 miljoen huishoudens op de mat.

Uit de krant