Afbeelding

Camping ‘t Weergors genomineerd voor de ANWB-award Camping van het Jaar 2022

Algemeen 530 keer gelezen

Ieder jaar wordt door de ANWB een aantal campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar. Bijna 26.000 kampeerders brachten afgelopen maanden hun stem uit voor deze verkiezing.

Gasten van Camping ‘t Weergors stemden massaal en daarmee staat de familiecamping in de top 3 in de categorie ‘Meest gewaardeerde Huuraccommodatie’. Samen met Camping De Leistert in Roggel en Papillon Country Resort in Denekamp strijdt Camping ‘t Weergors om de felbegeerde titel Camping van het Jaar 2022.

Op 12 januari wordt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend gemaakt wie de titel ANWB Camping van het Jaar 2022 mag dragen. In 2021 was Camping ‘t Weergors ook genomineerd. Extra bijzonder dus dat dit voor de tweede keer is gelukt!

Camping ‘t Weergors is een viersterren camping met (glamping) huuraccommodaties en kampeerplaatsen en ligt op 1,5 kilometer van de historische vestinghaven en van speel- en natuurstranden aan het Haringvliet. Even verderop zijn de Noordzeestranden en het prachtige Voornes Duin. Daarnaast biedt de camping onder meer een restaurant met terras, spetterspeeltuin, visvijver met speel- en ligweide en een natuurroute over de camping. Met bijzondere huuraccommodaties zoals de Dijkwachterslodge met panoramisch uitzicht en eye-cathers zoals de Duin Glamp, weet ‘t Weergors haar gasten te verrassen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant