Afbeelding
Foto: Pixabay

Doe mee met de Beweegchallenge!

vr 3 dec 2021, 14:40 Algemeen 171 keer gelezen

Hellevoetsluis - Stichting PUSH daagt je uit om van de bank af te komen. En om dat nog een stuk leuker te maken, hebben ze maar liefst drie challenges bedacht waar je aan mee kunt doen. En waarbij ook nog eens mooie prijzen te winnen zijn. De challenges zijn voor alle inwoners van Voorne en zijn op 1 december gestart!

Happy Stones
Happy stones om echt blij van te worden! In Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne kun je Happy Stones van Lekker bezig! vinden. Deze Happy Stones hebben een afbeelding van fruit. Heb je zo’n steen gevonden, lever deze dan in bij de Plusmarkt in Hellevoetsluis, Brielle of Westvoorne. Voor iedere ingeleverde steen ontvang je gratis een stuk fruit dat er op vermeld staat. In iedere gemeente is er ook een gouden steen te vinden. Wat daar de prijs van is, blijft nog even geheim, maar het is in ieder geval de moeite waard in deze toch al dure decembermaand. Ook de gouden steen lever je in bij de Plusmarkt. Dus trek je schoenen aan, wandel en zoek de stenen. Heb je een steen gevonden, deel je foto via de Facebook Lekker Bezig! Voorne. En vergeet niet je prijs op te halen.

Bingo!
Dat Bingo een leuk spelletje is, wist je waarschijnlijk al. Maar ken jij ook de buiten Bingo al? PUSH heeft een Bingokaart voor je gemaakt waar je verschillende dingen op ziet staan die je buiten tegen komen kan. De challenge? Trek je jas en schoenen aan en ga op zoek! Maak van ieder ding een foto en stuur in 1 keer je foto’s via messenger naar LekkerbezigVoorne! Misschien maak jij wel kans op 1 van die mooie prijzen! De prijswinnaars worden in januari bekend gemaakt.

Een Ommetje
Wie loopt de meeste Ommetjes in december? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de app Ommetje te downloaden. Met Team Voorne en de code DT66F kom je in het team voor 16 jaar en ouder. Ben je jonger dan 16 jaar, log dan in met Team Voorne 16- en gebruik daar code R6TRG. Op 31 december wordt er gekeken wie de meeste Ommetjes heeft gelopen binnen een team en diegene wint een superleuke prijs. Maar dat is nog niet alles. Als je een Ommetje maakt, maak je best wel eens wat leuks mee. En daarom wordt wekelijks een teamlid dat de leukste foto deelt met beloond. Post uiterlijk woensdag de foto op de Facebookpagina van Lekkerbezig Voorne of mail deze naar Jose (j.wille@stichting-psuh.nl). Iedere vrijdag worden de winnaars via Facebook bekendgemaakt. Neem jij de challenge aan? Meer info op www.lekkerbezigvoorne.nl

Uit de krant