Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Je doet goed werk en het is ook nog eens gezellig. Koffie en thee staan klaar.
Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Je doet goed werk en het is ook nog eens gezellig. Koffie en thee staan klaar. Foto: Ger den Reijer

Wintermarkt afgelast, hoop gevestigd op voorjaarsmarkt

vr 3 dec 2021, 09:04 Algemeen 126 keer gelezen

Hellevoetsluis - De wintermarkt die jl. zaterdag zou worden gehouden in buurtkamer Ons Midden in de Bremstraat kon helaas geen doorgang vinden. 

Dus de haakwerkjes, schilderijen, kaarten, sieraden, kleding en spulletjes gemaakt van hout of keramiek blijven liggen tot het voorjaar van 2022. De aanwezige vrijwilligers hebben toch nog wel het één en ander te doen. “We maken de vlindertuin winterklaar en ook binnen zijn er altijd wel klusjes te vinden die er voor zorgen dat het nog mooier en gezelliger wordt in het gebouw.” De nieuwe keuken staat er prachtig bij en recent is hier ook een nieuwe vloer aangelegd. “Wanneer we weer volop activiteiten kunnen organiseren, starten we met het koken van maaltijden door jongeren voor ouderen. Ook zijn er plannen voor een maandelijkse bingo. We zijn blij dat we de Burendag en Halloween nog zo geslaagd hebben kunnen meemaken, voor de nieuwe maatregelen werden afgekondigd.” De, uiteraard nu weer tijdelijk stilliggende, darts-avonden liepen goed. In dezelfde ruimte wordt in 2022 het nieuwe jeugdhonk opgestart. Dit jeugdhonk komt in de plaats van het jeugdhonk dat eerst aan de Fazantenlaan was gevestigd.

 Laarzen en vrijwilligers gevraagd
 De vrijwilligers die werken in de vlindertuin hebben nu nog regelmatig natte voeten. Mocht er een bedrijf zijn dat dit leest en kaplaarzen zou willen sponoren, dan houdt men zich aanbevolen.

Uit de krant