Hellevoetsluis wint topper en is koploper

Algemeen 546 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft de topper tegen DCV met 2-0 (1-0) gewonnen en heeft daarmee meteen de leiding in de tweede klasse D van de Krimpenaren overgenomen.

‘’We hebben de hele wedstrijd gedomineerd en hebben met een overigens karige 2-0 dik verdiend gewonnen’’, stelde trainer Paul Bestebreur. Na ruim tien minuten spelen kopte Jeffrey de Koning een hoekschop van Fabian Boekholt tegen het garen: 1-0. Hellevoetsluis wilde meer maar Marley Dors zag een paar goede kansen aan zich voorbijgaan. Na een halfuur spelen zag de scheidsrechter een geheide overtreding binnen de zestien jegens Davy Mierop over het hoofd. Nadat Glenn Stoffers, Serkan Yavuzyigitoglu, Marley Dors en Fabian Boekholt het overwicht in de tweede helft niet konden uitbuiten, had Marley Dors halverwege wel succes: 2-0. ‘’We hebben DCV te lang in de wedstrijd gehouden doordat we naast de kansen ook diverse uitspeelmogelijkheden op meer treffers hebben laten liggen.’’ Gelet op de coronamaatregelen betreffende de trainingsactiviteiten in de avonduren is het nog onzeker of de volgende topper tegen Pelikaan in Zwijndrecht aanstaande zaterdag gespeeld zal worden.

Hellevoetsluis: Daniel Ribaric; Vincent Mast, Jeffrey de Koning, Onur Furuncu; Damiano Vaudo, Richard Zebregs; Glenn Stoffers, Davy Mierop, Serkan Yavuzyigitoglu (70. Brian Poelman); Marley Dors, Fabian Boekholt.