Foto: Wilco Visser
Foto: Wilco Visser Wilco Visser

Ideetje of suggestie voor Vestingdagen 2.0?

Algemeen 503 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Vestingdagen staan, na een afwezigheid van twee jaar, weer op de agenda voor Hellevoetsluis. Stichting Voorne Putten Evenementen gaat het evenement in augustus 2022 organiseren. 

Om dit te kunnen verwezenlijken krijgen zij subsidie van gemeente Hellevoetsluis.  De Vestingdagen trok tijdens de laatste editie 80.000 bezoekers en in 2018 zelfs nog 130.000 mensen naar Hellevoetsluis. ‘ Vestingdagen 2.0’ moet een evenement worden voor jong en oud, inwoners en bezoekers. Met een gevarieerd aanbod op verschillende plekken in de Vesting. Oprichter van de stichting Bianca Verbree heeft een veelzijdig plan ingediend voor de organisatie. Denk hierbij aan een braderie, een kermis en veel muziek. Ook zullen lokale organisaties demonstraties geven van hun werkzaamheden.

Bianca: “Het is de bedoeling dat we het evenement met elkaar organiseren; vrijwilligers, organisaties en ondernemers. Ideeën en suggesties zijn dan ook van harte welkom. Deel deze met ons via vestingdagen2.0@gmail.com’’.

Uit de krant