Afbeelding
deBeeldredacteur/Michel ter Wolb
Ingezonden mededeling

Black Friday Keukens

Algemeen 76 keer gelezen

Het is weer zover, Black Friday komt er weer aan! Vanaf donderdag 24 november heeft Keukenwarenhuis.nl zijn jaarlijkse Black Friday verkoop.

Zij verkopen dan honderden keukens voor werkelijk knotsgekke prijzen! Normaal is dit 1 dag, maar om de koopstromen te spreiden is deze actie nu geldig van donderdag 25 t/m zondag 28 november. Deze uniek lage prijzen zijn tot stand gekomen in samenwerking met de beste keukenfabrieken in Duitsland welke ook dit jaar weer deze spectaculaire acties mogelijk maken.

Bij Keukenwarenhuis.nl vindt u een gloednieuwe collectie met de allernieuwste trends, zoals industriële keukens, landelijke keukens, greeploze keukens, zwarte keukens en seniorenkeukens. Ook vele A-merk outletkeukens en 1000 luxe keukens uit voorraad voor Half Geld! Een dagje op uw gemak zelf oriënteren is bij Keukenwarenhuis.nl nog mogelijk!

Alle keukens in de showroom staan compleet en netto geprijsd, zodat u zelf vrijblijvend kunt beslissen of u met een adviseur in gesprek wilt gaan.

Als je wilt profiteren van deze knotsgekke Black Friday acties in de grootste Keukenshowrooms van Nederland in Ter Aar (ZH) en Dordrecht. Keukenwarenhuis.nl verkoopt vele honderden (voorraad)keukens voor waanzinnige Black Friday prijzen en dat ECHT uitsluitend deze week!

Maak er een gezellige dag in de grootste keukenshowrooms van Nederland, Keukenwarenhuis.nl zorgt bovendien voor een gezellige en ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. U kunt aan de bar bijvoorbeeld gratis een biertje of wijntje drinken. Lees meer op Keukenwarenhuis.nl

Uit de krant