Afbeelding
Foto: Getty Images
Ingezonden mededeling

De kinderopvang kijkt uit naar talent zoals jij!

wo 24 nov 2021, 13:36 Algemeen

Spijkenisse - In de kinderopvang is momenteel veel vraag naar personeel. Heb jij altijd al een belangrijke rol in het leven van kinderen willen spelen maar nog niet de stap gezet? Zou het dan niet fantastisch zijn: een baan in de kinderopvang combineren met een opleiding? Dat kan bij Zadkine!

Bekijk onze opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (bbl) in Spijkenisse en meld je snel aan via zadkine.nl/pmkinderopvang. Je kunt dan al in februari 2022 starten!

Bij deze opleiding ga je werken en leren tegelijk, je hebt per week drie of vier dagen praktijk en één dag school. Een van de voorwaarden is dat je een niveau 3 afgeronde opleiding hebt en/of 3 jaar havo hebt doorlopen. Daarnaast moet je dus een werkplek hebben van minimaal 16 uur per week in de kinderopvang. Indien je geen werkplek hebt, kunnen wij mogelijk een werkplek aanbieden.

De opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker volg je op een kleinschalige school, het gebouw de Sleutel aan de Eikenlaan in Spijkenisse. Je kunt er gratis parkeren met de auto of het is +/- 8 minuten lopen vanaf metrostation Spijkenisse Centrum. Ga voor meer informatie naar zadkine.nl/pmkinderopvang

Uit de krant