Afbeelding

Kerst in De Herberg

Algemeen 15 keer gelezen

Hellevoetsluis - De Herberg opent dit jaar opnieuw haar deuren voor iedereen die kerst graag viert in gezellig gezelschap onder het genot van een heerlijke maaltijd. 

Op 22 en 23 december bent u meer dan welkom om een gezellige avond te hebben. Er is een gevarieerd 3-gangen buffet met gerechten die met liefde en passie zijn klaargemaakt door vele vrijwilligers. Daarnaast wordt er gezellig samen bekende kerstliederen gezongen. De Herberg vindt plaats in het gebouw aan de Brielschestraatweg 3 in Hellevoetsluis. Vindt u het leuker om kerst in meer huiselijke sfeer te vieren dan hebben een aantal mensen in Hellevoetsluis op 1e en 2e kerstdag hun huis opengesteld en kunt u samen met hen het kerstfeest vieren. Zo wordt kerst niet alleen, maar samen gevierd! 

De voorbereidingen zijn al in volle gang. De flyers zijn in de maak en ook over de versiering van de accommodatie wordt al nagedacht. Ook de vrijwilligers worden benaderd met de vraag opnieuw mee te doen en hun steentje bij te dragen als gastvrouw/gastheer, in de catering of voor andere praktische zaken. U bent van harte uitgenodigd aan te schuiven op 1 van de avonden. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar: deherberghellevoetsluis@gmail.com of door te bellen naar: 06-42 26 34 81.  

Uit de krant