Hockeyers HC Voorne pakken de draad weer op

Sport 521 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben de draad na de 0-2 nederlaag tegen Prinsenbeek met een eclatante 4-1 (3-0) overwinning tegen HC Feyenoord weer opgepakt. De Hellevoeters bezetten de vijfde plaats in de derde klasse D.

‘’We waren tegen Feyenoord oppermachtig. De tegenstander is twee keer in de cirkel geweest met een schot over de goal en een counterdoelpunt. Wij hebben goed gespeeld, maar hadden meer uit de geboden kansen moeten scoren’’, aldus coach Stan Levels. De HC nam in het eerste kwart met 1-0 de leiding door Kevin van Rossen, die een gekeerd schot van Lucas Waardenburg in de rebound binnentikte. Robert Felling en Jimmy Keemink brachten ieder uit een strafcorner de ruststand op 3-0. HC Voorne, dat uitkwam zonder Guido Osinga en Olivier Schraven (beiden hadden een examentraining), combineerde ook in de tweede helft naar hartenlust, maar slechts Kevin van Rossem kwam met een velddoelpunt tot scoren: 4-0. Feyenoord redde in het laatste kwart de eer: 4-1. HC Voorne speelt zondag in Delft tegen titelkandidaat Dopie.

HC Voorne: Sten Jansen; Kai Noppen, Joep van Nieuwenhuijze, Luuk Rosenquist, Sebastiaan Baanen; Robert Felling, Jimmy Keemink, Tim Schlink; Camiel Groot, Kevin van Rossem, Lucas Waardenburg. Dyon van den Berg, Maarten Troost, Mika Philipse, Bas van Walsum en Finn Jansen kwamen ook in actie.