Afbeelding

Maak magische feestdagen mogelijk voor ieder kind

Algemeen 222 keer gelezen

Hellevoetsluis - Help mee! En samen zorgen we ervoor dat ieder kind magische feestdagen heeft! 

Wat in nood is geboren bleek een waar succes! De Winter Fun Box van vorig jaar steken ze dan ook dit jaar in een nieuw jasje! De Magic Box van dit jaar gaan ze samenstellen voor de gezinnen van de voedselbank met kinderen tot 18 jaar. De week voor kerst worden de boxen feestelijk uitgedeeld bij de voedselbank. Natuurlijk houden ze rekening met de op dat moment geldende maatregelen. 

Met de Magic Box kunnen de gezinnen met elkaar magische feestdagen vieren. Denk aan entreekaartjes voor attracties in en rond Hellevoetsluis, lekkernijen, een gezelschapsspel voor het hele gezin en een bon om thuis een film te kijken. Heb je zelf een leuk idee om in de box te stoppen dan horen ze het graag en iedere vorm van bijdrage is welkom! Ze streven naar een bedrag van 2500 euro om dit alles mogelijk te maken. 

Doneren kan via de website van de voedselbank of u kunt uw gift storten op bankrekeningnummer NL35RABO 01251.88.110 t.n.v. Stichting Voedselbank Hellevoetsluis onder vermelding van Wensdag of kijk op Facebook voor de crowdfundingsactie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant