Afbeelding

Biebcolleges en het Mamacafé

Algemeen 367 keer gelezen

Regio – In de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd.

Biebcolleges:

400 jaar haven verdedigd

De havenwerken van Hellevoetsluis zijn 400 jaar geleden opgeleverd. Benieuwd hoe deze haven beschermd is geweest gedurende de jaren? In dit Biebcollege op 21 november neemt Bram Kap, van stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, je mee in deze tijd. Het college is gratis en vindt plaats van 13.30 tot 15.00 uur in Cultuurhuis Nieuwe Veste Hellevoetsluis. Meld je van te voren wel aan via de website van de bibliotheek via www.bzhd.nl.

Rampjaar 1672

Historicus Bob Benschop van het Streekarchief zal tijdens deze avond vertellen hoe het Rampjaar verliep. Het college is gratis en vindt plaats op 25 november van 20.00 tot 21.00 uur in Cultuurhuis Nieuwe Veste Hellevoetsluis. Meld je van te voren wel aan via de website van de bibliotheek via www.bzhd.nl.

Kom naar het Mamacafé

Elke laatste woensdag van de maand kunnen (toekomstige) ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar gezellig aanschuiven bij het Mamacafé. Op woensdag 24 november gaan we het hebben over slaapritmes van baby en peuters. Er zijn verschillende dingen die hier invloed op hebben. Maar hoe ga je om met deze slaapritmes? En hoe kun je het beste inspelen op de wintertijd? Ze geven je tips hoe je hiermee kunt omgaan. Het Mamacafé is gratis van 10.00 tot 12.00 uur en vindt plaats in Bibliotheek Hellevoetsluis gevestigd in Cultuurhuis Nieuwe Veste.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant