De Computerwinkel heeft een aantal mooie Black Friday aanbiedingen!
De Computerwinkel heeft een aantal mooie Black Friday aanbiedingen!
Shoppen in Nieuw Helvoet

De Computerwinkel is voor iedereen! Voor thuiswerkers, professionals én hobbyisten

Algemeen 1.182 keer gelezen

Hellevoetsluis – “Onze deskundige medewerkers helpen al bijna 25 jaar iedereen die met uiteenlopende computervragen zit” vertelt eigenaar Marc Kruithof. 

In onze huidige samenleving is het internet niet meer weg te denken. Dat is een mooie ontwikkeling die veel mogelijkheden biedt. Het nadeel is dat hierdoor online cybercrime en fraude, onder meer met internetbankieren, toeneemt. Hoe kunt u nu het beste uw computer beveiligen hiertegen? “Vooral in deze tijd van toenemende cybercriminaliteit helpen wij onze klanten graag aan een veilige computeromgeving” legt bedrijfsleider Michael van Noort uit. “Dit kan bijvoorbeeld door het installeren van een goede virusscanner of met het beveiligen van uw draadloze thuisnetwerk.”

Thuiswerken
Ook voor de thuiswerkers biedt De Computerwinkel allerlei producten aan: van software tot kabels en van draadloze muizen tot laptops en schermen. “Wij kunnen u helpen bij het creëren van een professionele thuiswerkplek zodat u zich volledig kan focussen op het werk. Denk hierbij aan goede Wi-Fi, dit is cruciaal voor een goede set-up en wij kunnen u hierover zowel adviseren als helpen met installeren”, geeft Michael aan.

Hulp op afstand
Ook heeft De Computerwinkel een hulp-op-afstand service. Marc: “We nemen op afstand uw computer over. U betaalt per 15 minuten en wij verhelpen het probleem dat u met uw computer heeft, zodat u gewoon thuis kunt blijven. Uiteraard is het nog steeds mogelijk uw producten thuis te laten bezorgen of uw werkplek op locatie te laten inrichten.”

Windows 11
Sinds kort is er een nieuwe Windows versie op de markt. “Omdat veel gebruikers van Windows 11, zeker in het begin, wat moeite hebben met het programma kunt u bij ons terecht voor duidelijke uitleg. Desgewenst kunnen wij u een upgrade advies geven. Nieuwsgierig geworden naar Windows 11? Kom langs en bekijk de Windows 11 demo pc.”

Black Friday
Natuurlijk doet De Computerwinkel ook mee met Black Friday op 26 november aanstaande. “We hebben een aantal mooie Black Friday aanbiedingen voor u!”

“Heeft u een vraag over de aanschaf van een nieuwe PC, laptop of printer of wilt u een vrijblijvend advies hierover? Of heeft u hulp nodig bij een reparatie, virus of storing dan kunnen wij u helpen. Ook bieden wij een haal -en brengservice en komen zelfs op locatie. Wij staan graag voor u klaar met onze uitgebreide service én heerlijke koffie. U hoeft niet per se langs te komen in de winkel, desgewenst brengen we u graag per e-mail of telefonisch een offerte uit” zegt Marc tot slot.

De Computerwinkel Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 56e
3223 KA Hellevoetsluis
0181-390504
www.computerwinkel.eu
www.facebook.com/hellevoetsluiscomputerwinkel

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws meld u dan aan voor de mailinglijst via info@computerwinkel.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant