Er werd een toast uitgebracht op de voorspoedige voortgang van de bouw (Foto: Wil van Balen)
Er werd een toast uitgebracht op de voorspoedige voortgang van de bouw (Foto: Wil van Balen) WILVANBALEN

Officiële handeling Nieuwe Vesting fase 3

Algemeen 694 keer gelezen

De grote kraan die al enige tijd langs het kanaal bij de Molshoek te zien is, verraadt dat er hard wordt gewerkt aan de bouw van fase 3 van het project Nieuwe Vesting.

Projectleider Ward Koppejan van Van Wijnen Projectontwikkeling heette vorige week alle aanwezigen welkom en was verheugd om alle kopers in levende lijve te zien, in plaats van via een Zoom meeting.

Wethouder Peter Schop hield de aanwezigen voor dat het Kanaal waarlangs de woningen worden gebouwd in 1829 werd geopend en dat het toen de belangrijkste doorvaart was naar Rotterdam.

De wethouder sprak verder: “Jullie gaan hier mooie herinneringen maken, niet alleen met je partner en familie, maar ook met elkaar. Beter een goede buur, dan een verre vriend, zegt men en ik denk dat dat maar al te waar is. Ik wens u veel woonplezier samen, iedereen gefeliciteerd met de nieuwe woning.”

Daarna ging het gezelschap naar buiten voor de officiële handeling: het confetti-kanon werd afgeschoten en er werd een toast uitgebracht op de voorspoedige voortgang van de bouw.

Nieuwe Vesting
Het project Nieuw Vesting wordt gerealiseerd tussen de Sluisbrug en de Koedijk. Inmiddels is reeds zo’n 60% gebouwd en bewoond.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant