Afbeelding
Foto: Pixabay

Sint voor ieder kind

Algemeen 207 keer gelezen

Hellevoetsluis - Sinterklaas is weer bijna in het land. Om Sinterklaas ook dit jaar een handje te helpen organiseert Stichting Sint voor ieder kind voor het 14e jaar een inzamelingsactie voor nieuwe cadeautjes. 

In samenwerking met de voedselbank Hellevoetsluis wordt elk jaar een anonieme lijst met kinderen van de leeftijden 0 t/m 12 jaar opgesteld in het grote boek. Vorig jaar zijn dankzij uw hulp 202 kinderen blij gemaakt met een cadeau. U kunt helpen door een cadeautje te kopen voor kinderen van de leeftijden 0 t/m 12 jaar.  Deze cadeautjes kunt u inleveren bij de HEMA(Klantenservice), winkelcentrum “De Struytse Hoeck” of Ri-Jo, Kanaalweg Oostzijde 134. Eventueel kunnen de cadeautjes bij u opgehaald worden. Bel of mail daarvoor naar info@sintvooriederkind.nl of 06-21576613.  Een financiële bijdrage kan ook via rekeningnummer NL58 INGB 0006 4132 95 t.n.v. Stichting Sint voor ieder kind. 

Om zoveel mogelijk aandacht voor de stichting te krijgen hoopt zij dat nog meer mensen de stichting Sint voor ieder kind zal gaan volgen en delen  via Facebook en via Instagram: sint_voor_ieder_kind

Uit de krant