Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Ingezonden mededeling

Tandartspraktijk Jagtkade: Wij zien u graag lachen!

Algemeen 2.965 keer gelezen

Hellevoetsluis - Tandartspraktijk Jagtkade is te vinden in de oude vesting van Hellevoetsluis en is afgelopen zomer geheel verbouwd en gemoderniseerd met prachtig resultaat. Er staat hier een professioneel team voor u klaar waar u voor alle tandheelkunde terecht kunt en doen dit onder het motto “voorkomen is beter dan genezen!”

Bij de verbouwing is de gehele praktijk beter ingedeeld waardoor er nu i.p.v. twee, vier behandelkamers gerealiseerd zijn en dat met behoud van licht en ruimte én met het belangrijkste resultaat dat er nu meer patiënten geholpen kunnen worden. Nieuwe patiënten kunnen zich online en telefonisch aanmelden.

Alles onder één dak
Door zowel tandartsen, mondhygiënistes als een tandprotheticus in huis te hebben, uiteraard ondersteund door goede assistentes en een praktijkmanager kunt u voor vrijwel alle behandelingen met betrekking tot uw gebit bij de praktijk terecht. Extra aandacht is er ook voor kinderen, immers “ jong geleerd is oud gedaan”, en adviseren zij om kinderen al vanaf twee jaar oud mee te nemen. Zo kunnen ze eraan wennen en leren ze spelenderwijs alles over het belang van een gezond gebit. Ook aan mondhygiëne en preventie wordt aandacht besteed. Een goede mondhygiëne is van belang voor de gezondheid van uw tanden en tandvlees én voor het slagen van iedere tandartsbehandeling.

Modernisering-Digitalisering
Al voor de verbouwing is het team getraind met de modernere tandheelkunde waarbij bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van een mondscanner i.p.v. afdrukken. Alles wordt digitaal doorgestuurd naar het laboratorium en daar kunnen ze er vervolgens gelijk mee aan de slag. De mondscanner biedt een hoog niveau van behandelcomfort maar ook snelheid waardoor wij u beter en sneller kunnen helpen. U kunt in de praktijk ook terecht voor cosmetische tandheelkunde zo als “onzichtbare” beugels , bleken en facings. Waar ook stappen zijn gezet met nieuwe mogelijkheden en materialen.

Minimale invasieve tandheelkunde
De nieuwe manier van werken bij Tandartspraktijk Jagtkade baseert zich op minimale invasieve tandheelkunde, ook wel weefselbesparende tandheelkunde genoemd. Dit is een moderne aanpak waarbij tanden en kiezen op de minst ingrijpende manier worden teruggebracht naar de oorspronkelijke staat.

Duidelijk is geworden dat Tandartspraktijk Jagtkade werkt aan een toekomst waarbij er allang meer gedaan wordt dan kiespijn oplossen. Zij staan voor u klaar om elke uitdaging met u aan te gaan!

Tandartspraktijk Jagtkade
Burgemeester van der Jagtkade 9
3221 CB Hellevoetsluis
0181 – 31383
info@tandartspraktijkjagtkade.nl
www.tandartspraktijkjagtkade.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant