HC Voorne maakt uitstekende indruk tegen Tempo BoZ

Sport 360 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne hebben met een 5-1 (2-0) overwinning flink uitgehaald tegen Tempo BoZ. De HC bezet de vierde plaats in de derde klasse op 5 punten van koploper Hoeksche Waard en 4 punten van Dopie en Ypenburg.

‘’We hebben een goede en aanvallend positieve wedstrijd gespeeld met af en toe een slordigheidje achterin, maar Tempo was nog slordiger, want het kreeg acht strafcorners, maar misten deze mede door goed keeperswerk van Timo van Wijnen allemaal’’, stelde coach Stan Levels. HC Voorne kwam in het tweede kwart op toeren toen zowel Robert Felling als Jimmy Keemink ieder met een benutte strafcorner de stand op 2-0 brachten. De Hellevoeters gingen in de tweede helft door waar zij in het tweede kwart gebleven waren. Tim Schlink pushte na een goede actie van Camiel Groot over links de 3-0 tegen het garen. Jimmy Keemink promoveerde een toegekende strafbal tot 4-0. Dyon van den Berg knalde in het laatste kwart een hoge voorzet tegen de planken: 5-0. Dat Tempo in het slot van de wedstrijd nog op 5-1 kwam was slechts voor de statistiek. ‘’We hebben het goede spel van de wedstrijden tegen Gouda, Capelle en Hoeksche Waard weer opgepakt. De ploeg heeft goed gespeeld door als team hard te willen werken. Deze lijn willen we blijven doortrekken.’’ Bij HC Voorne ontbraken doelman Sten Jansen en de geblesseerde Ritchie Keemink.

HC Voorne: Timo van Wijnen; Kai Noppen, Sebastiaan Baanen, Luuk Rosenquist, Guido Osinga; Robert Felling, Tim Schlink; Dyon van den Berg; Maarten Troost, Jimmy Keemink, Lucas Waardenburg. Camiel de Groot. Joep van Nieuwenhuijze, Mika Philipse, Bas van Walsum en Kevin van Rossen kwamen ook in actie.