Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Mantelzorgers kiezen het ruime sop

Algemeen 608 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. De mantelzorgers worden deze dag in het zonnetje gezet, omdat zij onmisbaar zijn in de samenleving.

Ook in Hellevoetsluis wil het SBO op deze dag iets voor de mantelzorgers organiseren om waardering te uiten voor alles wat zij doen voor hun naasten. Dit jaar wordt het een zeiltocht wat mooi aansluit op het thema 400 jaar haven. De haven van Hellevoetsluis bestaat dit jaar 400 jaar. Hellevoetsluis groeide na 1621 uit tot een belangrijke haven. In de 17e eeuw voeren beroemde zeevaarders in en uit de haven van Hellevoetsluis en op 10 november 2021 wil het SBO de mantelzorgers van Hellevoetsluis uitnodigen om met elkaar het ruime sop te kiezen en uit te varen voor een gezellige en ontspannende middag op het Haringvliet met zeilcharterschip De Zeeland. De Zeeland (max. 125 personen) is geheel aangepast en daardoor zeer geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Het schip is gebouwd in 1904 en werd jarenlang gebruikt om vracht te vervoeren. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een prachtig luxe zeilcharterschip. Aan de voorzijde van het schip is een ruime salon en met 12 verwarmde ramen biedt deze ruimte een schitterend uitzicht tijdens het varen. 

Inschepen is om 12.30u en de trossen gaan los om 13.00u. Vertrekpunt is vanaf de Oostkade ter hoogte van restaurant Aquarius. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Om ongeveer 16.00u keert het schip terug in de haven van Hellevoetsluis. Aanmelden voor deze vaartocht is verplicht en kan t/m maandag 01 november. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met het SBO 0181 - 322273/ algemeen@sbonu.nl Meld u snel aan want vol is vol!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant