Afbeelding
Wil van Balen

Wandelmars kinderen en oud-commando’s in Hellevoetsluis

Algemeen 867 keer gelezen

Hellevoetsluis - Ter ere van 400 jaar haven Hellevoetsluis organiseert een groep oud -commando’s op 16 oktober voor kinderen van 7 tot 14 jaar in Hellevoetsluis een mars van 3,5 km en een van 6,4 km door het centrum van Hellevoetsluis. 

In maart 2022 zal een groep oud-commando’s een monstertocht lopen van Normandië (FR) naar Roosendaal (NL). 1000 km in 21 dagen – 50 km per dag. Zij lopen ter ere van hen die Nederland bevrijd hebben, met als goed doel het Prinses Beatrix Spierfonds. Op 16 oktober ’21 tijdens 400 jaar Haven Hellevoetsluis lopen zij een trainingsmars op Voorne Putten en kunnen de kinderen zich aansluiten voor het laatst deel. 

Er kunnen maximaal 100 kinderen meedoen.  Kinderen die mee willen doen lopen met maximaal 1 begeleider of (groot)ouder. Ze krijgen allemaal een presentje en natuurlijk verzorging - U kunt zich inschrijven voor deze tocht op het mailadres NMM2022@outlook.com. Na inschrijving ontvangt u een tikkie. De kosten voor deelname zijn €15,- per kind. U ontvangt van de organisatie aanvullende informatie over de route, de starttijden, start en finishplaats en wat er onderweg is geregeld. 

De mars start om 16.00 uur in de vesting vanaf Mach. Vanaf 15.00 uur kunt u zich ook ter plaatse aanmelden. U kunt de commando’s volgen op: www.facebook.com/nmm2022 en www.normandiememorialmars2022.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant