Voorne’s Duin Trail leidt je langs de mooiste plekjes
Voorne’s Duin Trail leidt je langs de mooiste plekjes

Voorne’s Duin Trail zoekt vrijwilligers!

Algemeen 430 keer gelezen

Westvoorne - Op zondag 5 december wordt alweer de 9e editie georganiseerd van Voorne’s Duin Trail en Walk. De inschrijvingen gaan snel, momenteel staan al 700 enthousiaste traillopers en wandelaars ingeschreven voor dit prachtige evenement.

Voorne’s Duin Trail leidt je langs de mooiste plekjes van ons duingebied, met zanderige paden, pittige klimmetjes en modderige bosgrond. Voor de traillopers is er de keuze uit 4 afstanden, 9,7 km, 15 km, 28 km of 43 km. Voor de wandelaars is er een 15 km. Natuurlijk is er ook weer een Kids Trail! Kijk voor meer informatie op www.voornesduintrail.nl of bezoek de Facebookpagina.

Organisatie was niet mogelijk geweest zonder de medewerking van Natuurmonumenten, Stichting het Zuid-Hollands Landschap en Staatsbosbeheer.

Zij zijn op zoek naar vrijwilligers om hun gezellige team op die dag te versterken! Ze zijn blij met alle hulp. Lijkt het je leuk om de lopers te verzorgen, hen de weg te wijzen in het gebied of om ons te helpen met de op- en afbouw? Meld je aan en stuur een e-mail naar stichtingvoornesduintrail@gmail.com, stuur een bericht via het formulier op de website of laat een bericht achter op hun Facebookpagina.

Uit de krant

Uit de krant