’t Capproen trekt overwinning na rust over de streep

Algemeen 387 keer gelezen

Hellevoetsluis- ’t Capproen blijft na de 12-10 (6-6) overwinning tegen Vlug & Vaardig/KCN achter de koplopers Trekvogels en Olympia in de race voor het kampioenschap.

‘’We hebben een moeizame overwinning behaald’’, stelde Alex Krol. ‘’We stonden na tien minuten spelen al met 0-4 achter en de 1-4 viel pas in de dertiende minuut. ‘’V&V staat weliswaar onderaan, maar heeft laten zien toch te kunnen scoren. Bij 0-2 schoten we te gehaast en maakten veel persoonlijke fouten waarvan V&V profiteerde. Zij kruisten vaak en door een gebrekkige communicatie aan onze kant scoorden zij nog eens twee keer. Bovendien kregen we van de scheidsrechter diverse te zwaar bestrafte strafworpen tegen. Na de tegentreffer sloten we zienderogen aan en kwamen bij rust op 6-6.’’ ’t Capproen ging mee in het tempo van de tegenstander, evenals de gezamenlijke foutenlast. ‘’Ik heb tijdens de rust gezegd in de dekking wat meer afstand te nemen en in de aanval hetzelfde spelletje te spelen als V&V dat deed in de eerste helft. Daarnaast hebben we het in de verdediging tactisch ook aangepast. Nu kregen wij vier strafworpen en een vrije bal mee.’’ ’t Capproen kwam ook beter terug uit de kleedkamer en liep door naar 12-10. ’t Capproen, dat op één punt van Trekvogels en Olympia de derde plaats bezet in de vierde klasse F, speelt zaterdag op het Sportpark het Loopveld in Amstelveen de sleutelwedstrijd tegen Oranje Nassau.

‘t Capproen: Dianne Kuijper (5 keer), Yentl van der Perk (1 keer), Freek Sjouw (1 keer), Roan Jongejan (40. Roy Vermaat); Color van der Perk (3 keer), Sanne Hoogendoorn (45. Britt de Kruif (1 keer), Nik Stolk (1 keer), Richard van Marion.