Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hockeysters HC Voorne niet opgewassen tegen Noordwijk

Algemeen 421 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben de wedstrijd tegen het hoog genoteerde Noordwijk met 0-1 (0-1) verloren. De Hellevoetsen bezetten in de derde klasse B de voorlaatste plaats.

‘’Noordwijk was het beste team dat ik tot nu toe heb gezien, maar desondanks zat er meer in dan een nipte nederlaag’’, wees coach Mirjam Krabbendam op de onbenutte kansjes en uitspeelmogelijkheden. ‘’We zijn de wedstrijd fel gestart, verdedigden goed, maar we misten voorin enkele mogelijkheden om de voorsprong te nemen.’’ HC Voorne moest het stellen zonder Sam van Nieuwenhuijze, die eerder in de week tijdens de bekerwedstrijd tegen Ommoord (2-2 en verloren door shoot-outs) geblesseerd raakte en Sanne Moerland en Niencke van Burg, werd vervolgens teruggedrongen door Noordwijk. Na de 0-1 achterstand veerde de HC weer op, probeerde de achterstand ongedaan te maken. De voorzetten van de goed spelende Anne Kerklaan waren echter niet besteed aan de voorwaartsen Rachel van den Bosch, Cheyenne van Rossen, Jonna Mout en Myke Grijzenhout. Ook met de strafcorners werd op de cruciale momenten onzorgvuldig omgegaan. ‘’We zullen ons nog meer moeten focussen op de wedstrijd en alerter zijn op de kansrijke momenten voor het doel’’, aldus Mirjam Krabbendam. Danée Ras was weer terug in de verdediging. HC Voorne speelt zondag in Rotterdam tegen Ommoord.

HC Voorne: Birthe Witmer; Roos van Doorn, Amber Moerland, Danée Ras, Jada Dreischor; Jaimy Hoogerwaard, Daisy Boers, Brittney Hoogerwaard; Rachel van den Bosch, Jonna Mout, Cheyenne van Rossen. Anne Kerklaan, Myke Grijzenhout en Amely Grauss kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant