Afbeelding
Foto: PR

Het FC Vlotbrug WF-team koopt superlot

Algemeen 426 keer gelezen

Hellevoetsluis - De mannen van het FC Vlotbrug Walking Football team hebben een superlot gekocht voor de Grote Clubactie, waarvan een groot deel van de opbrengst ten goede komt van hun club. 

Zij zijn daarmee het vierde Vlotbrugteam, dat al een superlot van € 150,- heeft gekocht. Met de koop van een superlot maakt de club ook nog eens kans op een bedrag van € 5000,-. Het WF team deed dit aan de vooravond van hun grote avontuur, dat ze over twee weken naar het Mallorca Walking Football toernooi brengt.

Twee keer moest het toernooi worden afgelast en uitgesteld vanwege de Covid pandemie. Maar eindelijk is het dan zover. De mannen vertrekken op 19 oktober a.s. nu echt naar Mallorca om daar deel te nemen in de leeftijdscategorie 60+. Dat het geen makkelijke klus zal worden om het toernooi te winnen is op voorhand al zeker. Er moeten namelijk wedstrijden worden gespeeld tegen de “oudjes” van Liverpool, Nothingham Forest, KRC Genk, Leovardia Leeuwarden, Brabant United en Holland Sport. Aan dit grote toernooi nemen ploegen deel uit 23 verschillende landen. Hoewel het een 6 tegen 6 toernooi is gaan de spelers met 12 man naar Mallorca, zodat er regelmatig gewisseld kan worden

Door de pandemie kon er lang niet worden getraind. Pas nadat de coronamaatregelen voor sportverenigingen weer enigszins waren versoepeld kon de training weer worden opgepakt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant