Het restaurant is trots 2e van de provincie Zuid-Holland te zijn in de Misset Horeca Terras Top 100.
Het restaurant is trots 2e van de provincie Zuid-Holland te zijn in de Misset Horeca Terras Top 100.

Restaurant Duinhoek dringt door tot de Terras Top 100

Algemeen 1.502 keer gelezen

Hellevoetsluis - Restaurant Duinhoek in Hellevoetsluis staat in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2021.  Restaurant Duinhoek staat bovendien landelijk op de 17e plek van de beste terrassen van Nederland. “Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat als nieuwkomer in deze lijst”, zegt eigenaar Johan Janzen van Restaurant Duinhoek.

Net en keurig onderhouden terras op een eilandje in een vijver middenin Resort Città Romana. Restaurant Duinhoek scoort goed op uitstraling van het terras. “Met de nette houten vloer en van dezelfde planken ook een lange bank en plantenbakken is het een verzorgd ogend geheel. Er is constant een medewerker op het terras aanwezig en ook door overige medewerkers wordt men vriendelijk begroet”. Staat in het juryrapport beschreven.
“Dat zijn natuurlijk opmerkingen die wij als restaurant graag te horen krijgen. En als 2e van de provincie Zuid-Holland is dit een plek waar we trots op kunnen zijn!” Zegt Johan Janzen

De Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Tijdens deze bezoeken, die anoniem plaatsvonden, letten juryleden op tientallen aspecten: van ontvangst en het te woord staan door medewerkers tot aan werkwijze, snelheid, hygiëne en afrekenen. Lees meer op www.missethoreca.nl. Meer weten over Restaurant Duinhoek www.duinhoek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant