OHVV met één been ronde verder in districtsbeker

Sport 435 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft zich door een 3-2 (3-0) overwinning tegen BGC Floreant als koploper in poule 45 van de districtsbeker West II nagenoeg verzekerd van de volgende ronde.

‘’Het krachtsverschil was vele malen groter dan de uitslag doet vermoeden’’, doelde trainer Mark van Os aan de vele kansen, die het onbenut liet en de twee ongelukkige eigen doelpunten van Dylan van de Loosdrecht. OHVV was in de eerste helft oppermachtig en buitte die overmacht uit met treffers van Niels Bekker (twee keer) en een benutte strafschop van Ramon de la Haye na het neerleggen binnen de zestien van Ömer Ayildiz, die ook al betrokken was bij de eerste Oudenhoornse treffer. ‘’We hebben een goede eerste helft gespeeld, mede door een vroeg doelpunt. We hadden na de 3-0 moeten doordrukken, maar het positieve is dat we geen kans hebben weggegeven. We vielen in de tweede helft iets terug, maar bleven de bovenliggende partij. Het was lullig voor Dylan (van de Loosdrecht, DR) dat hij vlak voor tijd, en in de extra tijd de bal tot twee keer toe ongelukkig in eigen doel werkte. Het was een leuke pot voetbal, goed voor het vertrouwen. We zijn klaar voor de competitie en willen via Quintus aanstaande zaterdag de volgende bekerronde halen’’, aldus trainer Mark van Os. Scheidsrechter Julia van Est uit Hellevoetsluis floot een goede wedstrijd. Bij OHVV ontbraken de geblesseerde Arie Bravenboer en de as Jim Baks en Michael van Maurik.

OHVV: Roy de Ruiter; Timo Blommers, David Keijzerwaard (73. Sander Lepair), Dylan van de Loosdrecht, Chris Peters (46. Joshua Stout); Jonathan Francesca, Gavin van Dort, Ramon de la Haye; Ferdi de Ronde (57. Dion van Gilst), Ömer Ayildiz, Niels Bekker.