Hoofdtrainer Ibrahim Ben Ali en trainer Glenn Prins zien gekleed in de nieuwe tenues een mooi voetbalseizoen tegemoet.
Hoofdtrainer Ibrahim Ben Ali en trainer Glenn Prins zien gekleed in de nieuwe tenues een mooi voetbalseizoen tegemoet. groothellevoet

Jo10-1 van FC Vlotbrug gaat hoofdklasse spelen

Algemeen 1.523 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dit seizoen gaat de Jo10-1 van FC Vlotbrug meespelen in de hoofdklasse competitie. 

In de aanloop van dit seizoen zijn al diverse oefenwedstrijden tegen andere hoofdklassers gespeeld.  Hierin werd duidelijk dat het team van hoofdtrainer Ibrahim Ben Ali en trainer Glenn Prins klaar zijn voor de hoofdklasse.

Al sinds de jo7 is Ibrahim de vaste hoofdtrainer van dit team. Hij zag al snel potentie in de spelersgroep ondanks hun jonge leeftijd. Door de deskundigheid van de diverse trainers en de staf van FC Vlotbrug ontwikkelt dit team zich voortvarend. Vorig jaar draaiden zij al mee in de top van de eerste klasse en dit jaar zullen zij hun niveau gaan waarmaken in de hoofdklasse. Dit team kenmerkt zich door plezier, inzet en persoonlijke groei.

Voetbalplezier
Iedere wedstrijd weer, zijn de spelers enthousiast, de trainers gedreven en de ouders trotse supporters. “We kijken met zijn allen uit naar een leuk en mooi seizoen met veel voetbalplezier” aldus Ibrahim en Glenn. Via de sponsor zijn alle kinderen voorzien van een mooi trainings- en wedstrijd tenue.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant