Afbeelding

Rally over de Alpen voor het goede doel

Algemeen 472 keer gelezen

Brielle -  Op woensdag 1 september zijn André en Mike Lugtenburg van start gegaan met een rally om geld in te zamelen voor zorgboerderij Op Aarde in Brielle. 

Vader en zoon André en Mike uit Hellevoetsluis zijn woensdag gestart met hun klassieke Volkswagen Kever voor een tour door Europa. Als alles volgens planning gaat verlopen hopen ze 14 september weer te finishen op de zorgboerderij. Met hun kever doen ze mee aan de ‘European Mountain Summit’ dwars door de Alpen. De eerste opdracht van de ‘European Mountain Summit’ is: haal zo veel mogelijk geld op voor een goed doel naar keuze. André en Mike rijden voor Stichting Vrienden Op Aarde. Ze willen geld ophalen voor extraatjes voor op de zorgboerderij.

 André en Mike gaan geld inzamelen voor de aanschaf van nieuw gereedschap voor de zorgboerderij. Daarvoor is sponsoring nodig. De meeste sponsoren die André en Mike hebben geworven rijden al een jaar met hun naam of logo mee op de Kever. Elke euro is voor het goede doel. Via onderstaande link kan de reis op de voet worden gevolgd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant